sunnuntai 24. elokuuta 2014

Järvenpää goin' grazy 2am

 Kun kesälomapostaus on hoidettu pois alta niin voidaan siirtyä taas arjen pariin. Alkoholista luovuin koulun alettua ja tupakan hävittäminen elämästä on alkanut. Koulussa alko heti liikka ja LadyLinen salikortti on pyyhitty pölystä. 
Kun pahoista tavoista on luovuttu niin on ollut pakko keksiä uusia aktiviteetteja. Sen takia arkeen sisältyy nykyään koulun ja salin lisäksi myös duuni. Mulla on kauhee lapsikuume tällähetkellä, joten lapsiparkkin hoitajana toimiminen on täydellinen työ mulle! Käyn duunissa 2 kertaa viikossa ja laskelmien mukaan saan yli 470e marraskuun loppuun mennessä ennenkuin muutan Espanjaan, joka on suurin stressin aiheeni tällähetkellä. Keravan valkosipilimarkkinoilla tuli myös tienattua 100e myymällä erillaisia valkosipulilla höystettyjä tuotteita Siirin & Pegin kanssa. 
Viime torstaina saatiin Pelastakaa Lapsien järjestämän tapahtuman jälkeen loistoidea perustaa oma yritys Siirin kanssa! FB sivut on työnalla, mutta jo viime lauantaina päästiin maalaamaan lasten ja aikuisten kasvoja Teriojan kyläjuhlissa. Rahaa sataa! Idea näiden kuvien #sugarskull maaleihin lähti siis meidän bisnesideasta. Tosta Pelastakaa Lasten tapahtumasta vielä niin hiphei päästiin bändin kanssa kuvaan ja maalattiin varmaan 80 kasvot yhteensä työporukan kanssa.


Ensimmäisenä koulupäivänä suunnattiin Keravan Kulmakonditoriaan aamupallalle tyttöjen kanssa & samaan paikkaan päädyttiin päivän jälkeen. Harrastan Kulmishengausta kaupungista riippumatta. Koulu on alkanu hyvin ja tänä vuonna kaikki tuntuu olevan paremmin. Kaipaus on yks mun sairauksista, jota melkein koko viimevuoden tunsin Yläastetta ja sen loistavaa kaveriporukkaa kohden, mutta nyt kasvukivut on ohi. 

Tänä vuonna tulee tapahtumaan niin paljon kaikkea hienoa; 
Espanja, Vanhojentanssit ja -jatkot. 
Ajokortin lompakkoon saaminen, kavereiden 18-vuotis juhlat. 
Mun 18-vuotis juhlat.  

En keksi enään kirjoitettavaa vaikka paljon onkin tapahtunut.

Elämä rulaa 


3 kommenttia:

 1. Voitko neuvoa miten noita sugarskulleja tehään? Siitä tulisi mielenkiintoinen postaus!

  VastaaPoista
 2. Vaikka tekeminen ei oo vaikeeta niin en viitti mitään postausta alkaa tekemään, kun youtubestakin löytyy paljon hyviä videoita :)
  https://www.youtube.com/watch?v=DmJ15v3UMRI
  https://www.youtube.com/watch?v=5HE2hq41B94
  https://www.youtube.com/watch?v=YvPQHgR1hkw

  VastaaPoista
 3. Aawwss! <3 :) IhQ blogi <3 sait heti monta lukijaa <3 :)

  VastaaPoista

Mieti mitä kirjotat! (: