keskiviikko 24. joulukuuta 2014

aurinkoinen koti Aurinkorannikolla auringon alla


Nyt asutaan sitten Espanjassa! Kolme viikkoa oon nyt totutellu tähän ja tää tuntuu nyt jo enemmän kodilta ku Suomi on ikinä tuntunut. Ihmiset täällä on ihania, tiedän että tuun kaipaamaan niitä enemmän kuin Suomesta kaipaan ketään tällä hetkellä. Ainut huono puoli on se että Hän ei ole täällä, mutta Hänkin asuu Virossa, joten jos jonnekkin kaipaan niin se ei ainakaan ole Suomi. Anteeksi kullat.
Jos mun pitäis yrittää selittää tätä niin tää on vähän kuin huumetta. Kuin kokoajan olisi nauttinut jotain. Mutta Hänen kanssaan se on kuin olisi nauttinut kaikkea niin paljon kuin on mahdollista. Joten kuten arvata saattaa, posket on kipeet hymyilemisestä.Ihmisistä täällä voisin kirjoittaa kirjan täynnä rakkausrunoja. Lukiossa on lonkalta heitettynä noin 60 oppilasta, joten meillä on tälläinen oma pieni suomi-yhteisö. Siinä kaikki on yhtä suurta onnellista perhettä, jossa jokaisesta pidetään huolta ja kaikki otetaan aina mukaan, ketään ei jätetä yksin. Ihmiset puhuu toisillensa eikä räplää puhelinta. Jos toiset istuu kahvilassa ja toiset kävelee kadulla ohi niin heti tullaan istumaan hetkeksi vaihtamaan kuulumisia, vaikka olisi vain 2 tuntia viime näkemästä. Kun lähdetään niin halataan. Näin paljon pyyteetöntä rakkautta en oo kerralla ikinä ennen nähnyt.


Ensimmäisenä viikkona Julia muutti mun kämppään punkkaamaan 'hetkeksi' aka 2 viikoksi. Ei siinä mitään, onhan täällä kaks makuuhuonetta. Asun Los Pacosissa eli perinteisellä Suomi-alueella, ja mun kämpässä ei tullut lämmintä vettä ensimmäisenä viikkona lainkaan. Mietiskelin että jeah nyt saan oman kotiorjan, mutta ei siinä sitten niin käynyt. Kissa me kuiteski hommattiin. Se oli yllätys itellekki, koska kärsin kissafobiasta. Shokkihoitoa parhaimmillaan sanon minä.


Ulkona syönti on täällä halpaa. Lähirafloissa saat alle 10eurolla jo gourme safkaa.
 Ilmottauduin Golf kurssille ja Vanhojentanssi parina toimii Touko. 
Ensimmäisenä perjantaina kutsuin Aurinkorannikoiden Lukiosta porukkaa meille ja ripustettiin tyttöjen kanssa 100 ilmapalloa seinälle. Siitä lähti sitten vähän kahentoista jälkeen matka baareihin. Meidän vakiopaikat on Midnight, Foreplay ja London Disco sekä Heavens Gate. Jos ikinä tänne tuutte niin nää on ne paikat joissa kannattaa käydä.Koulupäivät menee siinä kun keräillään voimia viikonloppuja varten. Joka perjantai ja lauantai täällä on ollut kotibileet, jos tätä viikonlppua ei lasketa. Sunnuntaisinkin saattaa kuulua meteliä. Viime perjantaina mentiin joulujuhlasta, jossa oli kahdessa esityksessä laulamassa suoraan Petri Nygårdin keikalle ja sieltä taas baarikierrokselle. Lauantaina olin niin väsynyt tästä kolmesta viikosta että kävin vaa kaksi kertaa Sorrentossa syömässä, päivällisen ja "illallisen". Illalliset täällä syödään siihen aikaan kun suomalaiset on jo baarissa. Haluaisin niin paljon pistää tänne kuvia Petrin keikalta, sillä me saatiin hienoja videoita ja kuvia Petrin kanssa, mutta päätettiin Toukon kanssa päätyä ryöstettäviks heti samana iltana. Eli kun tänne lennätte niin jättäkää puhelimet kotiin kun lähette baariin, älkää kulkeko yksin tai edes kaksin sivukujilla ja bonuksena vielä -vahtikaa juomianne.

En tiedä mitä enään kertoisin. En pysty sanoin kuvailla mun tunnetta.
Tällä hetkellä mun kämpillä majoittelee itseään Nita ja Kentsu Suomesta ja äsken raahauduin jouluillalliselta kotiin. Eilen oli pikkujoulut taas meitsin kämpillä.
Adios!


5 kommenttia:

 1. Toi sun elämä tuol kuulostaa iha huikeelt! oon iha kateelinen! :>

  VastaaPoista
 2. miksä oot siellä espanjassa o:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime hiihtolomalla tutustuin täällä opiskeleviin suomalaisiin baarin ulkopuolella ja tottakai mun täytyi lentää tänne opiskelemaan myös! Just sen takia että niiden elämä kuulosti sillon ihmeelliseltä ja tietysti halusin samaa itellenikin :) bonuksena tässä oli mukana pikkutytön usko rakkauteen ensisilmäyksellä ja se jäbä sattu asumaan täällä. Mutta ei siitä tullut mitään sillä löysinkin rakkauden Itämeren toiselta puolelta :)

   Poista
 3. mietin muute noit seuraavii tekstei ku olit kännissä ja nuolit joittenki kanssa nii se on fine sun pojalle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei oltu yhessä tällön koska oltiin sovittu ettei siinä oo järkee alottaa suhdetta kun oon seuraavat melkein 3kk poissa. Sääntönä siis oli "saa tehä mitä haluaa muttei saa kertoa toiselle" ja että mitä tahansa tapahtuu niin tavataan sen jälkeen kun tuun takasin :)
   Mun mielestä se oli meiltä molemmilta hyvä päätös ja realistinen, sillä mielikuva 17vuotiaasta tytöstä Espanjan yöelämässä ilman vanhempien laatimia sääntöjä tuoreessa parisuhteessa ei kauheesti huou uskollisuudentunnetta tai onnistumisen viboja.

   Poista

Mieti mitä kirjotat! (: