tiistai 13. lokakuuta 2015

Aikuistuminen on eteenpäin menoa, ikuinen nuoruus paikoillaan pysymistä

Kesä meni siis niikuin jokainen kesä, tosin ilman aurinkoa. Nyt on kuiteskin palattu koulunpenkille ja duunielämään. Teen töitä lapsiparkissa pari kertaa viikossa sekä feissaan World Visionille sillointällöin ja käyn maalamassa lapsukaisten naamoja kun joku pyytää. Jokanen näistä töistä on ihanaa, sillä saan toimia ihmisten parissa. Rakastan varsinkin lasten kanssa leikkimistä, koska saan ripustettua aivot narikkaan pariksi tunniksi.
Sadan aamun bailuja varten meille Keravan Lukiolaisille oli varattu Cosmo torstai illaksi ja viiniä tuli taas litkittyä sen verran että aamu seittemältä oltiin kotona. Kirjotukset oli ja meni, eikä muuten menny niinkuin toivoin. En kyllä ikinä oo ollu lukija tyyppiä ettei perjaatteessa täytyisi pahottaa mieltää, mutta kyllä parin kuukauden lukemisen jälkeen C vituttaa. En oo ikinä kieltäytyny ryyppyillasta saatikka sanonut syyksi että pitää lukea. Kuitenkin kun kirjotukset oli ohi niin mun sisälle jäi samanlainen tyhjä olo kun sun lempparisarja loppuu etkä tiedä mitä sun pitäis tehdä sun elämällä.
Pari viikkoa sitten tuli poikaystävän kanssa ero. Päätin sitä kuitenkin käydä moikkaamassa nyt viikonloppuna sillä suunnitelmissa oli pysyä ystävinä. Ei kehumista, mutta pääsin laulamaan karaokea! Nyt on sitten Tinder ladattu puhelimeen ja tänään tapasin jo neljännen herran kaljakipposen ääressä. Ei kehuttavaa, mutta ei ilmanen kalja ikinä pahaksi ole. Se mun täytyy sanoa että naiset ja herrat siellä ruudun takana uskaltakaa mennä treffeille. Se on pari tuntia teijän elämästä ja varmasti parempaa ajanvietettä kuin netflix. Vaikka pieleen menisi niin ainakin saatte jotain jolle myöhemmin nauraa ystävien kesken. Eli Tinder lataukseen ja treffeille!
Tää syksy ei oo tuonut mun elämään mitään kehumisen aihetta ja mun hymy alkaa vihdoin hyytyä. Saattaa siis olla että mun blogin positiivinen sävy muuttuu tai sitten rupeen kirjottelemaan muutaman viinilasillisen jälkeen. 
Anyway mä en lannistu vielä sillä kalenterista löytyy huomisen kohdalla treffit, torstaina Koronan karkkipäivät ja viikonloppuna suuntana on Turku!
See ya soon!


6 kommenttia:

  1. ihanaa kun oot takasin! jaksamisia syksyyn<3

    VastaaPoista
  2. sun postaukset on vaan niin ihania!! ja tosi kiva ku oot tullu takas :>

    VastaaPoista
  3. ÄÄÄ mie en kestä sun postaukset on vaa niin kivoja!! ihanaa ku oot tullu takas :>

    VastaaPoista

Mieti mitä kirjotat! (: